Så himla mäktigt,fick fan rysningar hela tiden hon uppträde!


Äntligen sommar!

hej hej, imorgon blir det komfirmation i kyrkan känns väldigt skönt att göra bort det! Sen blir det att hela släkten far hem till mig och äter go saker. Sen på kvällen blir det eurovision som jag är så sjukt spänd över hoppas hoppas hoppas loreen vinner! Tror det är ganska stor chans att hon vinner för det är många som pratar om att hon kommer att göra det, men men vem vet ryssarna kan ju ta det också..? Nu ska jag ta och städa rummet. Ha det så bra! :D<3Måndag=Ledig=Borrade upp hela tanden=Ont

Hej hej, Idag for jag ner till tandläkaren 13.00 och rotfyllde en tand. Säger ba en sak är sjukt glad att jag är minderårig annars hade det kostat mig 4000kr. När jag väl var där så tog tandläkaren bedövning på sidan av tanden sen uppe i gommen och det gjorde hemskt ont. Sen satt hon där och borrade i ungefär 20 minuter. Förrut gillade jag tandläkaren men det vette fan längre från den här dagen. Igår for jag, Malin,pappa och Simon ut med båten och fiskade på uvsjön det var väldigt härligt och vi fick en liten gädda. Nu ska jag gå och städa bilen. Ha det så bra!

Mobilen laggar så jag kunde inte lägga upp på fisken vi fick. Men här får ni en bild på min fina vovve istället.

Älskar er!Seriös vi e a :D

Köpt inför England.

Hej hej, for till stan igår med Anna,mamma och malin och fixade pass. Sen drog vi in till stan och shoppade kläder inför England. Så här har ni lite bilder på vad jag har köpt. ;)


Strandklänning.

Bikini, man ser bra men a.


HAHA kan inte sluta garva!Vad ska jag köpa?


Söndagsgospel.

Hej hej :D var på en söndagsgospel idag i Svedjeholmskyrkan och jag säg då de jag har aldrig varit med om något så dyligt i hela mitt liv. Alla i kyrkan var alldeles galen och skrek och grina och jag och mamma satt helt chockade. Dom sa att det skulle vara gospel men dom sjöng bara 2 gospellåtar och resten höll dom på i 2 timmar.Sen efter det åkte vi in till staden och jag köpte en tröja, shorts och en ögonbrynspenna.Sen nu om en timme drar vi på ännu en gudtjänst på församlingsgården. Sen så har jag bara en gång kvar att gå i kyrkan, åhh vad jag känner mig frälst idag! ;) Här får ni lite bilder på inköpet idag.

Måste göra en comeback NU!

Tjjaa,ska äntligen börja att blogga, iallafall försöka.Så om ni orka läsa min blogg så gör det!
Nu är  det bara 38 dagar kvar innan jag och Anna drar iväg till England! Så ni kan väll klicka in lite
extra mycket på min och Annas blogg dom 3 veckorna vi är där.För vi lägger säkert upp mycket
vad vi gör på dagarna,bilder,aktiviter och fester osv. :D Ha det så bra, Kram!Skickat efter hihi :D

RSS 2.0