Är det bara jag som älskar den nya kollektionen av Ginatricot?
Fredag imorgon!!!

Tjaaa, idag har jag varit i skolan och jobbatjävel.Sen har jag och Johanna försökt att hitta praouplatser.Förstår nu hur svårt det borde vara att söka jobb...och sen har 9orna pratat om en polen resa dom for på och pratade om fångarna där. Jag säger bara en sak HEMSKT!Känns som jag är typ världens sämsta bloggera nu. Men men det ska ändras på! Ha det så bra.

Go semlan tagit med ny mobilen!

En jävligt stor blogg paus!

Hej hej förlåt alla mina underbara läsare! Men har varit jätte sjuk med feber och förkylning och är det fotfarande. 
Har varit sjuk från skolan i en hel vecka och får hoppas på att jag inte är hemma en vecka till. Men jag ska försöka att vara stark! Missar så jävla mycket. Aja nu vet ni varför jag inte har kunnat blogga.Här får ni en skit härlig låt som alltid får mig på bra humör :D

Bra humor!

Hej hej, sitter just nu vid fecebook som vanligt.Kl 21.00 är det hinslehäxan på 1 HAHAHAHA eller vad den nu heter som jag rekomenderar starkt. Men om ni har tråkigt så lägger jag upp några roliga klipp här ;) Ha en bra Kväll! Tänker aldrig mer göra den dära 30dagars grejen helt jävla onödigt...

Hej hej, christine uppmuntrade migt att börja blogga igen ska göra bättre upptaderingar nu. Iallafall idag började skolan..SKIT säger jag bara. Dagen började jätte dåligt. Får hoppas att det blir bättre. Men men ska spela lite wordfued nu om jag kommer på lite ord :S ha det så bra!


Tröööött!

Förlåt för dålig upptadering är bara så trött på allt. Allt är tråkigt så ja... Funderar på att fara till stan nu till helgen men det har ju snöat så mycket så man vågar ju inte fara ut på vägen. I förrgår fick malin sitta i bussen i 7 timmar för dom hade fastnat och väntade på en grusbil. Så det känns inte så jätte kul att fara ut på vägen. Men men idag kanske Anna kommer :D och a BLÄÄÄÄÄÄ är bara så less på allt. Men ha de bra kram! 


Får ta dag 2 och dag 3 nu.

Dag 2 Jaaaduuu

Dag 3 Min mamma heter Margaretha Bergström och min pappa heter Robert Bergström.

Pappa och mamma.

HAHAHHAHA fail få ta dag 1 presentation av mig själv nu!

A jag heter Eva Anitha Madeleine Bergström och jag är 14 år gammal. Jag älskar att sjunga och spela gitarr och ja jag älskar mode. Min favorit film är typ titanic. Jag bor med min familj i norrland i ett hus. HAHA.. Jag har en hund, en katt och en mödar hamster :) Jag älskar mina vänner och jjaaooo. Vet inte vad jag ska skriva mer men a! Go natt är skit trött!

Tog ba nån bild.

RSS 2.0